Nieuwsoverzicht

Pleinconcert

Muziekvereniging Concordia uit Beltrum geeft op donderdag 6 juli a.s. om 19.30u haar zomerconcert op het Mariaplein te Beltrum. Tijdens dit concert zullen alle jeugdgroepen, de Slingelandkapel, het A-orkest en de A-slagwerkgroep van zich laten horen.

Tijdens ‘Pleinconcert’ kunt u genieten van alle muzikale afdelingen van Concordia op één avond! De blazersklas zal deze muzikale avond gaan starten, u zult versteld staan wat zij in een korte periode hebben geleerd. De blazersklas zal worden opgevolgd door het leerlingenorkest. Zij zullen een aantal vrolijke nummers voor u ten gehore brengen. Het leerlingenorkest staat sinds een paar maanden onder leiding van hun nieuwe dirigent Henk-Jan Heijnen.

Uiteraard kunnen de slagwerkers niet op deze avond ontbreken. Zowel de -C, -B en -A slagwerkgroep zullen zich deze avond aan u presenteren, onder leiding van Kevin Tolkamp. En zoals u dat van hen gewend bent zullen zij dit weer op hun eigen unieke wijze doen, geheel passend binnen het zomerse thema.

Het -A orkest, onder leiding van Henk-Jan Heijnen, zal het stokje van de slagwerkgroepen overnemen door het programma te vervolgen met onder andere de bekende klanken van Phil Collins en een mooie paso doble genaamd ‘Tercio de Quites’. De Slingelandkapel zal deze zomerse avond afsluiten met een aantal gezellige polka’s en egerländers waarbij u natuurlijk vrij bent om een dansje te wagen.

‘Pleinconcert’ belooft een gezellige muzikale avond te worden met een luchtig karakter. Tijdens deze avond zal café, cafetaria en zalencentrum ‘Dute’ voor een verkoelend drankje zorgen op het Mariaplein. Het concert is vrij toegankelijk. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar muziekgebouw Dacapo.

Wij hopen u allen op deze avond te mogen verwelkomen!

© 2018 Muziekvereniging Concordia Beltrum