Jeugdcommissie

De jeugdcommissie van Muziekvereniging Concordia bestaat uit:

• Marlijn te Brake (voorzitter, contactpersoon Segnocollectief)

• Bob Klein Gunnewiek (contactpersoon slagwerkleerlingen)

• Chiel te Loeke (contactpersoon B- en C-orkest)

• Lysan Hofstede • Koen Klein Gunnewiek

• Quido Hoitink

De jeugdcommissie regelt alle zaken rondom de muziekopleidingen. Dit gaat van het organiseren van projecten waarbij kinderen kennis maken met muziek tot het volgen van de muziekopleiding en het samenspelen in een groep. Wij organiseren ook verschillende jeugdactiviteiten. Het doel is plezier beleven aan musiceren het bieden van een goede basis voor het samen muziek maken in een harmonieorkest en/of slagwerkgroep. De jeugdcommissie is bereikbaar via: jeugdcommissie@concordiabeltrum.nl

Jeugdactiviteiten Ieder jaar organiseert Muziekvereniging Concordia een Jeugdkoffieconcert in verenigingsgebouw Dacapo. Tijdens dit concert laten de jeugdleden uit de blazersklas, het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroepen van zich horen. Naast het eigen concert spelen de jeugdleden ook zo nu en dan mee bij concerten van het A-orkest en de A-slagwerkgroep. Daarnaast verzorgen zij de muziek tijdens de Sinterklaasintocht en worden zo nu en dan samenwerkingsprojecten georganiseerd met andere verenigingen.

Buiten de muzikale jeugdactiviteiten worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse jeugddag, de ‘zomerborrel’ en op verzoek ook aanvullende activiteiten. De jeugdleden hebben zelf een belangrijke stem in de keuze en organisatie van de activiteiten.

© 2024 Muziekvereniging Concordia Beltrum
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com