Jeugdcommissie

De jeugdcommissie van Muziekvereniging Concordia bestaat uit:
• Marlijn te Brake (voorzitter, contactpersoon Segnocollectief)
• Bob Klein Gunnewiek (contactpersoon slagwerkleerlingen)
• Chiel te Loeke (contactpersoon B- en C-orkest)
• Frank Maarse (contactpersoon basisschool)
• Lysan Hofstede
• Koen Klein Gunnewiek

De jeugdcommissie regelt alle zaken rondom de muziekopleidingen. Dit gaat van het organiseren van projecten waarbij kinderen kennis maken met muziek tot het volgen van de muziekopleiding en het samenspelen in een groep. Wij organiseren ook verschillende jeugdactiviteiten. Het doel is het bieden van een goede basis voor het samen musiceren in een harmonieorkest en/of slagwerkgroep.
 De jeugdcommissie is bereikbaar via:  jeugdcommissie@concordiabeltrum.nl

Jeugdactiviteiten
Ieder jaar organiseert Muziekvereniging Concordia een Jeugdkoffieconcert in verenigingsgebouw Dacapo. Tijdens dit concert laten de jeugdleden uit de blazersklas, het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroepen van zich horen.
Het Hassinkhofconcert is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij de leerlingen van het leerlingenorkest en de jeugdslagwerkgroepen een concert verzorgen voor de bewoners van de Hassinkhof.

Naast de eigen concertjes spelen de jeugdleden ook regelmatig mee bij concerten van het A-orkest en de A-slagwerkgroep. Ook verzorgen de jeugdleden de muziek tijdens de Sinterklaasintocht en bij de kerstviering op kerstavond.
Naast de jaarlijkse activiteiten zijn er ook nog andere activiteiten waar de jeugdleden aan mee doen. Zoals afgelopen jaar een concert in samenwerking met Muziekvereniging Groenlo.

© 2021 Muziekvereniging Concordia Beltrum
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com