Lid worden

Snel Lid worden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Eerst proberen voordat u lid wordt?

Leuk dat je meer wilt weten over het lidmaatschap van Concordia!

Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het plezier van zelf muziek maken. Ook jij bent van harte welkom!

Kennismaken

Jong

Bij Concordia vinden we de aanwas en opleiding van jeugdige muzikanten erg belangrijk! Samenspel is leuk en een belangrijke stimulans om actief te blijven musiceren. Concordia heeft daarom meerdere mogelijkheden om juist de jeugd te enthousiasmeren. Voorbeelden van deze mogelijkheden zijn de blazersklas, het leerlingenorkest, de C- en B-slagwerkgroep en de lessen vanuit het Segnocollectief.

Voor meer informatie over de jeugdopleiding kunt u terecht bij de jeugdcommissie: jeugdcommissie@concordiabeltrum.nl

Al wat ouder

Heeft u vroeger een muziekinstrument gespeeld?
Bent u hier (noodgedwongen) mee gestopt vanwege studie, werk, gezin?
Heeft u genoten van één van onze concerten en kriebelt er ergens toch nog het gevoel dat u nog wel weer eens in een orkest zou willen spelen. Maar wilt u niet meteen lid worden van een vereniging met alles wat daarbij komt kijken?

Dan hebben wij misschien iets leuks voor u! Wij bieden u meerdere mogelijkheden om er achter te komen of het muziek maken nog bij u past. Zo willen wij u een instrument uitlenen zodat u in alle rust thuis kunt ontdekken of u het nog “in de vingers” hebt of u sluit aan bij één van onze (opleidings-) orkesten. Elk instrument is welkom, mits het in de bezetting past van het betreffende orkest (met klarinetten is de harmonie extra blij) Dit alles uiteraard (een half jaar) kosteloos en zonder andere verplichtingen.

Aanmelden

Lijkt u dit wat, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Informatie . Aanmelden kan via het secretariaat van de vereniging:

Heb je nog vragen over het lidmaatschap, dan mag je ook altijd contact opnemen via secretariaat@concordiabeltrum.nl

<div id="panel-144-1-1-0" class="so-panel widget widget_vfb_widget vfb_widget_class panel-first-child panel-last-child" data-index="2" >

Contactformulier Concordia Beltrum

 

Verificatie

</div>
© 2024 Muziekvereniging Concordia Beltrum
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com